Over Dingemanse Bouw

Sterk en vakkundig in bouwwerk
Dingemanse Bouw in ‘s-Gravenpolder werkt al bijna 20 jaar als allround bouwbedrijf. Met onze ruime ervaring in de bouw en een netwerk van vakkundige collega’s leveren wij snel en goed vakwerk tegen scherpe, concurrerende prijzen. Wij regelen alles voor u, van het metselen van een muur tot de complete nieuwbouw van een woning met alle bijkomende werkzaamheden, zoals tegelwerk, stucwerk en elektra. Kortom, uw complete bouwproject in één hand.

Wij werken voor particulieren en bedrijven in een straal van 60 km rondom ‘s-Gravenpolder; denk daarbij o.a. aan plaatsen als Goes, Middelburg, Bergen op Zoom en Vlissingen.

Sterk in planning en organisatie
We komen graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. We maken een strakke planning, we gebruiken degelijke materialen en we staan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hoe klein of groot uw bouwproject ook is, wij maken het voor u of we regelen het voor u, waarbij we ook steeds uw contactpersoon zijn voor alle werkzaamheden.

Timmerwerk met het puntje op de i
De specialisaties van Dingemanse Bouw zijn timmerwerk en metselwerk. Wij worden dan ook regelmatig ingeschakeld als onderaannemer voor dit werk. We beheersen de nieuwste technieken op het gebied van timmerwerk en metselwerk, we gebruiken alleen de beste materialen en ook hier staan we garant voor vakwerk tegen scherpe prijzen.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Daarom Dingemanse Bouw

Bij Dingemanse Bouw vinden we het belangrijk dat u met een gerust hart een samenwerking aangaat. We kunnen overal zorg voor dragen. Ongeacht de grootte van het bouwproject kunnen we alles van A tot Z regelen voor u.

  • VCA-gecertificeerd en CAR-verzekerd
  • Altijd één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • Altijd de beste materialen
  • Uitstekende nazorg

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via het contactformulier.

Contact

    Heeft u een vraag?

    Stuur een Whatsapp bericht, we helpen u graag verder!
    Whatsapp bericht sturen