Timmerwerk

Eén van de specialisaties van Dingemanse Bouw is timmerwerk. Wij worden dan ook regelmatig ingeschakeld als onderaannemer voor dit werk. We beheersen de nieuwste technieken op het gebied van timmerwerk, we gebruiken alleen de beste materialen en ook hier staan we garant voor vakwerk tegen scherpe prijzen.

Stel een vraag
Dingemanse Bouw timmerwerk

Metselwerk

Met onze up-to-date vakkennis en ervaring staan wij garant voor de kwaliteit van al ons metselwerk. Wij worden dan ook vaak ingeschakeld als onderaannemer voor metselwerk, bijvoorbeeld door woningbouwverenigingen. Maar ook als particulier kunt u zowel voor de reparatie van oud metselwerk als voor nieuw metselwerk bij ons terecht.

Stel een vraag
Dingemanse Bouw - metselwerk bakstenen muur

Woningbouw

Aan de hand van uw wensen, ideeën en plannen voor een nieuwe woning kan Dingemanse Bouw de vergunningen, de bouwtekeningen en de planning van de werkzaamheden voor u regelen, om vervolgens de nieuwbouw te realiseren. Dingemanse Bouw houdt de regie in één hand en is steeds uw aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, vragen en wensen.

Stel een vraag
Dingemanse Bouw - Woningbouw

Kozijnen en deuren

Dingemanse Bouw kan u van dienst zijn met het plaatsen van binnendeuren en buitendeuren, en alles wat daarbij komt kijken: van het vervangen van de voordeur tot het monteren van nieuw veiligheidsbeslag met driepuntssluiting op uw garagedeur. Wij leveren deuren en kozijnen van zowel hout als kunststof en het hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk.

Stel een vraag
Dingemanse Bouw - deuren plaatsen

Renovatie

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een opknapbeurt? Kies dan voor Dingemanse bouw. Wilt u uw oude woning of bedrijfspand in traditionele stijl renoveren? Of wilt u uw oude pand juist een moderne uitstraling geven? Wij voeren alle renovatiewerkzaamheden in goed overleg met de klant uit en wat u ook wenst, we gaan voor een mooi eindresultaat!

Stel een vraag
Dingemanse Bouw - badkamer renovatie

Aanbouw, opbouw, verbouw

Hebt u meer ruimte nodig? Dat kan met een aanbouw of opbouw, bijvoorbeeld een gezellige veranda, extra kantoorruimte of opslagruimte, dakkapellen of zelfs een compleet nieuwe verdieping op uw pand. Of wilt u de bestaande ruimte in uw woning of bedrijfspand anders indelen? Bij Dingemanse Bouw bent u ook voor verbouw aan het juiste adres.

Stel een vraag
bouwtekening

Afbouw

Dingemanse Bouw verzorgt alle werkzaamheden rondom de afbouw van uw nieuwe woning of bedrijfspand, van plafond tot vloer, van timmerwerk tot stucwerk. Een greep uit onze diensten voor afbouw: systeemplafonds aanbrengen, scheidingswanden plaatsen, elektra aanleggen, vloeren leggen, trappen inbouwen, stucwerk en schilderwerk.

Stel een vraag
Dingemanse Bouw - afbouw

Velux dakramen

Dingemanse Bouw levert en monteert voor u alle soorten dakramen, waaronder Velux dakramen. De ramen zijn beschikbaar in diverse maten, afwerkingen met verschillende soorten glas. Dit geldt voor alle typen dakramen, zoals tuimelvensters en uitzettuimelvensters

Stel een vraag
Dingemanse Bouw - Velux dakraam